CAPTCHA Image
 
DAFTAR
LOGIN AHLI
  HOME     BERITA     TESTIMONI     TERMA & SYARAT  ;   HUBUNGI KAMI     TENTANG KAMI     RAKAN KONGSI     FAQ  

ADMIN IKLAN4YOU
Tel/SMS :
0197214985
Email : admin@iklan4you.com

Jumlah Ahli Percuma : 31,412
Jumlah Ahli VIP : 24,249
Pelawat Sedang Online : 29
Jumlah Transaksi : RM 1,240.410
Jumlah Lawatan Web : 3721393
 

 

Like Dan Follow Kami Di Facebook

 
 
FAQ - Soalan Lazim
 

Apakah halaman FAQ ?
» Sebarang soalan daripada anda boleh terus bertanya kepada admin dan jawapan akan dipaparkan dihalaman ini.

Apa Tujuan Web Iklan4you.com ni?
» Web ini Adalah Web Pengiklanan, Membantu Mempromosi Produk/jualan Setiap Individu Jadi Member di iklan4you.com, Disamping Itu Anda Juga Boleh Menjana Wang Dengan Sistem Affliate Disediakan.

Saya Lihat Boleh Dapat Pendapatan Dari Menyertai Web ini?
» Saya tidak janjikan apa-apa pendapatan kepada ahli iklan4you Ini adalah satu pilihan sahaja. tetapi jika anda ahli member berbayar anda berpotensi mendapat free downline kerana laman web ini adalah sistem autodownline dan autoplacement sistem kami boleh buat duit untuk anda jika anda menjadi ahli member berbayar kepada kami. Untuk penerangan lanjut bagaimana anda boleh menjana pendapatan, Boleh Rujuk Sistem Sokongan.

Mestikah Atau Wajibkah Saya Ada Email?
» YA, Anda Perlu Ada Email Untuk Mendaftar di Web Ini.

Adakah Saya Perlu Mencari Downline Selepas Mendaftar Di Website Ini?
» Jika Anda Rajin Mencari downline Itu Terpulang Pada Anda, Nak Cari Downline Ke Tak Kerana Web iklan4you adalah portal pengiklanan, Kalau Nak Cari Pun Boleh Juga Kerana Web Iklan4you Ada Sediakan INSENTIF Untuk Mereka Yang Rajin Nak Mencari Downline/Side income/pasif. Untuk Pengetahuan Anda Web iklanSabah Juga Adalah AUTOPLACEMENT Semakin Ramai Pelawat Website, Semakin Besar Potensi Username Anda Dilawati dan menjadi downline anda.

Berapa Minimum Pengeluaran??
» Minimum Pengeluaran Adalah Rm10. Tiada Sebarang Caj Akan dikenakan Akan dikenakan untuk Kos Pengurusan. Pengeluaran Boleh Dibuat Setiap Hari, Tempoh Proses Pengeluaran Anda Boleh Mengambil Masa Hingga 24 Jam Bergantung Kepada Keadaan Admin..Maklumat Lanjut Boleh Semak Ewallet Anda..

Boleh Guna bank akaun lain nama untuk buat pengeluaran?
» ini bergantung atas budi bicara kepada admin. jika anda boleh menjawap soalan admin dan tiada keraguan admin itu bermakna tiada masalah untuk anda membuat pengeluaran ke lain penama akaun.

Halaman 1NEXT
 

LAMAN WEB INI DIMILIK OLEH OMIYOU SDN BHD


Copyright © www.Iklan4you.com 2017-2022